Wat wordt er over Met Groene Ogen gezegd?

Liesbeth Zoer, Drenthe Lodges

Onlangs heb ik bij Jolanda een Groene Scan voor mijn bedrijf Drenthe Lodges laten doen. Het was fijn om bevestigd te krijgen wat we al doen op het gebied van MVO/duurzaamheid, en nog belangrijker, waar nog winst te behalen is! 
Voor mij heeft het een extra stimulans gegeven om hierin nieuwe stappen te ondernemen. 
De werkwijze van Jolanda heb ik als heel prettig ervaren; doortastend, niet oordelend en altijd vanuit een positieve benadering!

 

Jurgen van den Berg , 4IT Professionals

Voor ons bedrijf 4IT-Professionals heb ik bij Met Groene Ogen een Groene Scan laten afnemen. De scan was heel volledig en werd professioneel afgenomen. Hoewel ik voorheen wat sceptisch was rondom duurzaam ondernemen was het interessant om tijdens de scan in gesprek te komen hierover. Het heeft me geïnspireerd en ik zie mogelijkheden om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Jacora Hüsken, voortgezet onderwijs-instelling

Met Groene Ogen geeft inzicht in de mogelijkheid om duurzaam te ontwikkelen op meerdere terreinen zoals ‘medewerkers’ en ‘groen’. Fijn dat in kaart gebracht wordt welke duurzame processen er al lopen binnen de school en hoe we dit verder kunnen uitbouwen. Jolanda Howell weet te inspireren en heeft concrete, toepasbare ideeën om binnen de school een volgende stap te zetten.