Met Groene Ogen werkt samen met de volgende partijen.

Met Groene Ogen MVO Nederland
Met Groene Ogen is een essentieel onderdeel van de beweging van ondernemers in de nieuwe economie”.

 

 

Met Groene Ogen is in 2019 toegelaten tot officieel partner van MVO-Nederland.
MVO certificaat Met Groene Ogen
Het MVO-certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die aandacht besteden aan duurzaamheid/MVO binnen hun bedrijf.

 

 

Met Groene Ogen heeft in 2019 het MVO-certificaat ontvangen.

De Milieubarometer is een gebruiksvriendelijke tool om de milieubelasting en CO2-footprint van je bedrijf in kaart te brengen en hier acties op te ondernemen.

Met Groene Ogen is officieel adviseur voor de Milieubarometer.

Wat wordt er door klanten over Met Groene Ogen gezegd?

Liesbeth Zoer, Drenthe Lodges

Onlangs heb ik bij Jolanda een Groene Scan voor mijn bedrijf Drenthe Lodges laten doen. Het was fijn om bevestigd te krijgen wat we al doen op het gebied van MVO/duurzaamheid, en nog belangrijker, waar nog winst te behalen is! 
Voor mij heeft het een extra stimulans gegeven om hierin nieuwe stappen te ondernemen. 
De werkwijze van Jolanda heb ik als heel prettig ervaren; doortastend, niet oordelend en altijd vanuit een positieve benadering!

 

Jurgen van den Berg , 4IT Professionals

Voor ons bedrijf 4IT-Professionals heb ik bij Met Groene Ogen een Groene Scan laten afnemen. De scan was heel volledig en werd professioneel afgenomen. Hoewel ik voorheen wat sceptisch was rondom duurzaam ondernemen was het interessant om tijdens de scan in gesprek te komen hierover. Het heeft me geïnspireerd en ik zie mogelijkheden om met de resultaten aan de slag te gaan.

 

Jacora Hüsken, voortgezet onderwijs-instelling

Met Groene Ogen geeft inzicht in de mogelijkheid om duurzaam te ontwikkelen op meerdere terreinen zoals ‘medewerkers’ en ‘groen’. Fijn dat in kaart gebracht wordt welke duurzame processen er al lopen binnen de school en hoe we dit verder kunnen uitbouwen. Jolanda Howell weet te inspireren en heeft concrete, toepasbare ideeën om binnen de school een volgende stap te zetten. 

 

Henk van den Berg, Xenergy en Arvick

Bij onze bedrijven Xenergy Services en Arvick Bolting Solutions heeft duurzaamheid al aandacht. De Groene Scan die Jolanda bij ons heeft afgenomen heeft ons bevestiging gegeven en op andere punten nog weer nieuwe inzichten gebracht. Hier kunnen we mee verder. De Scan gaf ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en het rapport dat volgde was een goede uitwerking. 

 

Henk Wierda, Bloom Advies

Jolanda kijkt Met Groene Ogen. 
Vanuit mijn visie als trainer/(performance)coach is de ontwikkeling van het individu en van daaruit de ontwikkeling van zijn/haar omgeving het enige dat telt. Nieuw? Nee hoor. Verbeter de wereld en begin bij jezelf, is al zo oud als de weg naar Rome. Ik ken Jolanda als iemand die haar eigen gedrag en inzichten steeds opnieuw wil uitvinden met als opdracht een duurzame omgeving te creëren. Ook dit is niet nieuw, of toch wel? Ik vind van wel en wel hierom. Met Groene Ogen kijkt kritisch naar de wereld en volgt niet zomaar de gebaande paden. Is het rijden van een elektrische auto wel zo groen en duurzaam? Begrijp mij goed, het gaat hier niet om goed of fout maar om het feit of je de vraag durft te stellen. Jolanda is in staat om ondernemers en leiders van instellingen in te laten zien dat duurzaamheid begint bij bewustwording. Wat draagt jouw organisatie bij aan een duurzaam werkklimaat? Wat zou de investering in een beter en duurzaam werkklimaat, in meetbaar en financieel resultaat kunnen opleveren voor jouw bedrijf? Dit zijn relevante vragen die mij, als ondernemer, enorm aanspreken omdat ze gaan over het nemen van verantwoordelijkheid op ieder niveau en dat heeft deze wereld nodig. Ik gun iedere ondernemer/leidinggevende o.a. de bewustmakende Groene Scan van Met Groene Ogen, zodat we dagelijks kleine stappen zetten richting een verantwoordelijke en blijvend winstgevende economie.

 

Ook samengewerkt met:

logo Wendyzorg Met Groene Ogen
Bhouwvast Met Groene Ogen
WILDLANDS Met Groene Ogen
gemeente Hoogeveen Met Groene Ogen
Prokino Met Groene Ogen
STiB hoogeveen Met Groene Ogen
Met Groene Ogen Actium