We vertellen je graag over onze visie & missie en over de achtergrond van ons bedrijf.

Visie

Er zijn mooie en interessante resultaten te bereiken door als bedrijf bewuste keuzes te maken en actief in te zetten op het gebied van duurzaamheid en MVO. Dit bereik je door een open positieve groene blik op je bedrijf en je omgeving en concrete stappen te nemen. Met kleine stapjes bereik je uiteindelijk grote stappen met als resultaat een bijdrage aan de wereld én een bedrijf waar je met je medewerkers nog trotser op kan zijn!

Kortom;  het ‘vergroenen’ van je bedrijf biedt interessante kansen voor zowel het bedrijf als voor de wereld!

Missie

Bedrijven en organisaties op inzicht te geven in de kansrijke mogelijkheden die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen/duurzaam ondernemen met zich meebrengt. Naast inzicht geven helpen we het bedrijf concrete stappen te maken en zorgen we ervoor dat dit belangrijke aspect een vaste plek krijgt binnen het bedrijf.

Kortom;
bedrijven met groene ogen te laten kijken!

Over Met Groene Ogen

Oprichter van ‘Met Groene Ogen’ is Jolanda Howell.

“Groen kijken en denken is onderdeel van mijn DNA en loopt als rode draad door mijn loopbaan. Vanuit mijn werkervaring bij verschillende werkgevers heb ik een actieve rol gehad en genomen in het opzetten van ‘groene’ projecten en werkprocessen. Vanuit mijn ervaring als beleidsadviseur kan ik kijken met een helicopterview en bij voorkeur werk ik dit concreet en op praktisch niveau uit. 
Het gaf mij zoveel energie om met bedrijven stappen te maken om te vergroenen dat ik ‘Met Groene Ogen’ heb opgericht, met veel voldoening! Inmiddels werk Met Groene Ogen ook samen met allerlei partners.  
Ik houd van positief, creatief denken en gecombineerd met enthousiasme worden er mooie resultaten behaald!

Tijdens mijn MVO-projecten heb ik o.a. samengewerkt met verschillende partijen.