Advies & implementatie
Graag kijken we mee met jouw bedrijf. Waar zet je al op in qua duurzaamheid/MVO?

Waar liggen kansen en welke resultaten zijn hiermee te behalen (concreet en op korte termijn)?Hoewel wij graag maatwerk bieden hebben we voor het overzicht een drietal basispakketten samengesteld.
Deze kunnen uiteraard op maat worden aangevuld.

Basispakketten:

Groene Scan

Wij komen op locatie en inventariseren samen op welke punten jullie bedrijf nu al bewust en onbewust 'groen' bezig is.

Dit doen we op basis van de 5 pijlers Medewerkers, Groen, Omgeving, Bedrijfsvoering, Energie.

De resultaten verwerken wij en je ontvangt een document met hierin de constateringen en een overzicht van 'groen'kansen waarmee je zelf verder kunt in de organisatie.

Aanvullend

Groene Scan en daarnaast:

Wij komen een dagdeel op locatie (of een externe locatie) waarbij we vanuit de werkvloer gaan kijken naar mogelijkheden en concrete kansen om te vergroenen.

De resultaten verwerken wij in een document. We komen vanuit de sessie met een top 3 meest interessante en kansrijke opties.

Met dit document kun je zelf concreet (samen met je medewerkers) aan de slag om de kansen te verzilveren.

Uitgebreid

Aanvullend pakket en daarnaast:

Op basis van de uitkomst van het aanvullend pakket hebben we regelmatig contact en komen wij indien gewenst op locatie (aantal uren en periode in samenspraak) om samen de kansen te verzilveren.

Het resultaat is dat het vergroenen van je bedrijf ook een borging en dus vaste plek. Het gaat onderdeel uitmaken van de bedrijfscultuur en 'groen denken' zal steeds gemakkelijker gaan.